Kimyasal Analizler

 

•Asitte Çözünmeyen Kül Miktarı Tayini
•Saflık Tayini
•Kükürtdioksit
•Dekstroz Eşdeğerinin Tayini
•pH Tayini
•Ham Selüloz Miktarının Tayini
•Sülfat Külü Tayini
•Alkol Derecesi Tayini
•Toplam Ağır Metal
•Uçar Asit Tayini
•Serbest Yağ Asidi ve Asit Değeri Tayini
•Ham Protein Tayini
•Rutubet Tayini
•İndirgen Şeker Tayini
•Nitrat Tayini
•Titre Edilebilir Asitlik Tayini 
•Asitlik Tayini
•Toplam Yağ Tayini 
•Tuz Tayini
•Reichert Meissl Sayısı
•Toplam Şeker ve İnvert Şeker Tayini
•İnvert Şeker Tayini
•Nişasta Miktarı Tayini
•İyot Sayısı
•Peroksit Sayısı
•Boya Aranması (Kalitatif)
•Acılık Tayini
•Asetil Metil Karbinol Tayini
•Jelatin Aranması

 

 

Yeni Tayinlerimiz;

 

  • Toplam Migrasyon (Sulu Gıdalar – Daldırma Metotları)
  • Toplam Migrasyon (Sulu Gıdalar – Doldurma Metotları)
  • Toplam Migrasyon (Yağlı Gıdalar – % 95 Etanol ve İsooktan - Daldırma Metotları)
  • Toplam Migrasyon (Yağlı Gıdalar – % 95 Etanol ve İsooktan - Doldurma Metotları)
  • Karboksi Metil Selüloz (CMC) Tayini
  • Monosodyum Glutamat (MSG) Tayini
  • Karbondioksit (CO2) Tayini
  • Diyet Lif Tayini
  • pH Tayini
  • Yağ Tayini
  • Şeker ve İnvert Şeker Tayini (Lane-Eynon)
  • Şeker ve İnvert Şeker Tayini (Luff-Schoorl)
  • Tuz Tayini (Mohr Metodu)
  • Nişasta Aranması
  • Sülfat Külü Tayini
  • Uçucu Asit Tayini
  • Yağsız Kakao Kitlesi ve Toplam Kakao Kitlesi Tayini (Teobromin Tayini)
  • Kakao Yağı, Süt Yağı ve Toplam Yağ Tayini
  • Erusik Asit Tayini
  • Hacmen Alkol Tayini
  • Hacmen Alkol Tayini
  • Renk Tayini