Kimyasal Analizler

 

  

Yemlerde Yapılan Kimyasal Analizler; 

 

Ham Selüloz Tayini
Ham Protein Tayini
Ham Katı ve Sıvı Yağların Tayini
Tuz Tayini

•Hidroklorik Asitte Çözünmeyen Kül

 

Yemlerde Yapılan Mikotoksin ve Mineral Analizleri ;

 

Aflatoksin B1
Demir Tayini
Kalsiyum Tayini
Sodyum Tayini
Alevli AAS Yöntemi ile Kurşun Tayini
AAS Grafit Yöntemi ile Arsenik Tayini
AAS Grafit Yöntemi ile Kadmiyum Tayini

 

 Yeni Analizlerimiz;

  •  ICP-MS ile Multi Element Tayini(Kurşun (Pb), Kadmiyum (Cd), Civa (Hg), Arsenik (As), Krom (Cr), Nikel (Ni), Selenyum (Se), Mangan (Mn), Demir (Fe), Antimon (Sb), Çinko (Zn), Bakır (Cu), Alüminyum (Al), Sodyum (Na), Potasyum (K), Kalsiyum (Ca), Magnezyum (Mg))
  • Nişasta Tayini
  • Üre Tayini
  • Metabolik Enerji

 

 

Yemlerde Yapılan Mikrobiyolojik Analizler İçin Buraya Tıklayınız.