Et Tür Tayini (Kanatlı Eti, Tek Tırnaklı Eti Aranması) DEVAMINI OKU
BLOG
Et Tür Tayini (Kanatlı Eti, Tek Tırnaklı Eti Aranması) DEVAMINI OKU
Hormon Tayini DEVAMINI OKU
Fermentasyon (Maya) Gücü Tayini DEVAMINI OKU
Delta C13 Değerleri ve C4 Şeker Analizi DEVAMINI OKU
ICUMSA Renk Testi DEVAMINI OKU
Süt ve Süt Ürünlerinde Jelatin Tayini DEVAMINI OKU
Balda Prolin Tayini DEVAMINI OKU
GB 14884-2003: Konserve meyveler için hijyenik standart DEVAMINI OKU
GB 19883-2005: Jöleli Gıdalar DEVAMINI OKU
GB 19855-2005: Ayçöreği DEVAMINI OKU
Gıdalarda Antioksidan (BHT, BHA, TBHQ) Tayini DEVAMINI OKU
TS 2137 ISO 1108: Baharat ve Baharat Karışımları - Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini DEVAMINI OKU
TS 2134: Baharat ve Baharat Karışımlarında Rutubet Tayini - Toluen Metodu DEVAMINI OKU
Gıdada Mineral Yağ Hidrokarbon Testi (MOSHMOAH) DEVAMINI OKU
AOAC 991.43: Toplam Diyet Lif Tayini DEVAMINI OKU
TS 1864 - Krema, Kaymak ve Tereyağı - Yağ Tayini - Gerber Metodu DEVAMINI OKU
AOAC 2000.18 - Süt - Yağ Tayini - Gerber Metodu DEVAMINI OKU
EPA 1613,EPA 1668 - İndikatör PCB’lerin Toplamı (PCB28, PCB52, PCB101, PCB138, PCB153 ve PCB180 (ICES-6 toplamı)) Analizi- GC MS/MS Metodu DEVAMINI OKU
EPA 1613,EPA 1668 - Dioksinlerin Toplamı (WHO PCDD/FTEQ) Analizi - GC MS/MS Metodu DEVAMINI OKU
Gıda - p-Hidroksi Benzoatların Tayini - HPLC-DAD Metodu - NMKL 124 DEVAMINI OKU