Што правиме?

Ние обезбедуваме услуги за тестирање и анализа во многу области со нашиот широк опсег на акредитација и искусен персонал.

ВЕСТИ

09 Ağustos 2022

Групата Nanolab Laboratories на BIOFACH 2022

Како Nanolab Laboratories Group, бевме на BIOFACH 2022!

11 Şubat 2022

5-ти Меѓународен козметички конгрес

Како Nanolab Laboratories Group, учествувавме на „5th International Cosmetics Congress“.

12 Ocak 2022

Овластена лабораторија за анализа на биоцидни производи

Овластена лабораторија за анализа на биоцидни производи

БЛОГ

Тековни информации, регулативи, известувања, истражувања и повеќе...

Измени и дополнувања на Делегираната регулатива (ЕУ) бр.2022/2104!

Министерството за земјоделство и шумарство го објави коминикето за пчелни производи од турскиот кодекс за храна!

Нова регулатива на Европската унија за материјали во контакт со вода

ДОБИЕТЕ ЦЕНА

Можете да не контактирате за вашите барања за тестирање.

ДОБИЈ ПОНУДА
+90 542 648 27 50

ŞUBELERİMİZ

Adnan Kahveci Mah.
Topçu Sk. Vadi İş Merkezi N2-25
Beylikdüzü / İstanbul
Tel : +90(212) 855 48 10
Fax : +90(212) 855 48 33
[email protected]
ŞUBE BİLGİLERİ
Adnan Kahveci Mah.
Topçu Sk. Vadi İş Merkezi N2-25
Beylikdüzü / İstanbul
Tel : +90(212) 855 48 10
Fax : +90(212) 855 48 33
[email protected]
ŞUBE BİLGİLERİ
Kazimiye Mah. Barbaros 4. Sk. No:8
Çorlu / Tekirdağ
Tel: +90(282) 653 44 08
Fax: +90(212) 855 48 33
[email protected]
ŞUBE BİLGİLERİ
Tayakadın Köyü, Köy Sokağı Trak Depo
Merkez / Edirne
Tel: +90(284) 268 65 51
Fax:+90(212) 855 48 33
[email protected]
ŞUBE BİLGİLERİ
Jan Pietersz. Coenstraat 7,
2595 WP Den Haag
Tel: +31 627 355259
[email protected]
Hançerli Mah. Postane Sokak No: 2/7
İlkadım / Samsun
Tel: +90(362) 431 30 60
Fax: +90(212) 855 48 33
[email protected]
ŞUBE BİLGİLERİ

Adnan Kahveci Mah. Çankaya Cad.
Vadi İş Merkezi E:2 D:25
Beylikdüzü / İstanbul
Tel : +90(212) 855 48 10
Fax : +90(212) 855 48 33
[email protected]

Balıkesir Asfaltı 6. Km
Bandırma / Balıkesir
Tel: +90(266) 733 90 24
Fax: +90(212) 855 48 33
[email protected]

Kazimiye Mah. Barbaros 4. Sk. No:8
Çorlu / Tekirdağ
Tel: +90(282) 653 44 08
Fax: +90(212) 855 48 33
[email protected]

Tayakadın Köyü, Köy Sokağı Trak Depo
Merkez / Edirne
Tel: +90(284) 268 65 51
Fax:+90(212) 855 48 33
[email protected]

Jan Pietersz. Coenstraat 7,
2595 WP Den Haag
Tel: ++31 627 355259
[email protected]

Hançerli Mah. Postane Sokak No: 2/7
İlkadım / Samsun
Tel: +90(362) 431 30 60
Fax: +90(212) 855 48 33
[email protected]

КВАЛИТЕТ И СЕРТИФИКАТ

17603