Cfare po bejme?

Ne ofrojmë shërbime testimi dhe analize në shumë fusha me shtrirjen tonë të gjerë të akreditimit dhe stafin me përvojë.

LAJME

09 Ağustos 2022

Grupi i Laboratorëve Nanolab në BIOFACH 2022

Si Nanolab Laboratories Group, ishim në BIOFACH 2022!

11 Şubat 2022

Kongresi i 5-të Ndërkombëtar i Kozmetikës

Si Nanolab Laboratories Group morëm pjesë në “Kongresin e 5-të Ndërkombëtar të Kozmetikës”.

12 Ocak 2022

Laborator i autorizuar i analizës së produkteve biocide

Laborator i autorizuar i analizës së produkteve biocide

BLOG

Informacioni aktual, Rregulloret, Njoftimet, Hulumtimet dhe më shumë...

Ndryshimet në Rregulloren e Deleguar (BE) Nr. 2022/2104!

Ministria e Bujqësisë dhe Pylltarisë publikoi komunikatën turke të kodit ushqimor të produkteve të bletëve!

Rregullore të reja të Bashkimit Evropian për materialet në kontakt me ujin

MERRNI NJË KUOT TË ÇMIMIT

Ju mund të na kontaktoni për kërkesat tuaja për testim.

MERR OFERTË
+90 542 648 27 50
MainPage.Publications.142

ŞUBELERİMİZ

Adnan Kahveci Mah.
Topçu Sk. Vadi İş Merkezi N2-25
Beylikdüzü / İstanbul
Tel : +90(212) 855 48 10
Fax : +90(212) 855 48 33
[email protected]
ŞUBE BİLGİLERİ
Adnan Kahveci Mah.
Topçu Sk. Vadi İş Merkezi N2-25
Beylikdüzü / İstanbul
Tel : +90(212) 855 48 10
Fax : +90(212) 855 48 33
[email protected]
ŞUBE BİLGİLERİ
Kazimiye Mah. Barbaros 4. Sk. No:8
Çorlu / Tekirdağ
Tel: +90(282) 653 44 08
Fax: +90(212) 855 48 33
[email protected]
ŞUBE BİLGİLERİ
Tayakadın Köyü, Köy Sokağı Trak Depo
Merkez / Edirne
Tel: +90(284) 268 65 51
Fax:+90(212) 855 48 33
[email protected]
ŞUBE BİLGİLERİ
Jan Pietersz. Coenstraat 7,
2595 WP Den Haag
Tel: +31 627 355259
[email protected]
Hançerli Mah. Postane Sokak No: 2/7
İlkadım / Samsun
Tel: +90(362) 431 30 60
Fax: +90(212) 855 48 33
[email protected]
ŞUBE BİLGİLERİ

Adnan Kahveci Mah. Çankaya Cad.
Vadi İş Merkezi E:2 D:25
Beylikdüzü / İstanbul
Tel : +90(212) 855 48 10
Fax : +90(212) 855 48 33
[email protected]

Balıkesir Asfaltı 6. Km
Bandırma / Balıkesir
Tel: +90(266) 733 90 24
Fax: +90(212) 855 48 33
[email protected]

Kazimiye Mah. Barbaros 4. Sk. No:8
Çorlu / Tekirdağ
Tel: +90(282) 653 44 08
Fax: +90(212) 855 48 33
[email protected]

Tayakadın Köyü, Köy Sokağı Trak Depo
Merkez / Edirne
Tel: +90(284) 268 65 51
Fax:+90(212) 855 48 33
[email protected]

Jan Pietersz. Coenstraat 7,
2595 WP Den Haag
Tel: ++31 627 355259
[email protected]

Hançerli Mah. Postane Sokak No: 2/7
İlkadım / Samsun
Tel: +90(362) 431 30 60
Fax: +90(212) 855 48 33
[email protected]

CILËSIA DHE CERTIFIKATA

17456