
Vibrio spp. Bakterilerinin Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Kontaminasyon ve Gelişme Ortamları Nerelerdir? DEVAMINI OKU
BLOG
Vibrio spp. Bakterilerinin Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Kontaminasyon ve Gelişme Ortamları Nerelerdir? DEVAMINI OKU
Rope Sporu Nedir? Hangi Bakteri Neden Olmaktadır? Hangi Gıda Maddelerinde Görülmektedir? DEVAMINI OKU
Gıdalarda Maya ve Küf Varlığı...
Zaraları ve Yaraları Nelerdir?
DEVAMINI OKU
Listeria spp. Zararları Nelerdir? Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Kontaminasyon ve Gelişme Ortamları Nerelerdir? DEVAMINI OKU
Laktik Asit Bakterileri Hangi Gıda Ürünlerinde Bulunmaktadır? Yaralı mıdır, Zararlı mıdır? DEVAMINI OKU
Staphylococcus aureus'un Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Alınması Gereken Önlemler Nelerdir? DEVAMINI OKU
Gıdalarda Termofilik (Isıya Dirençli) Campylobacter Sayımı Nedenleri Nelerdir? Campylobacter spp. Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU
Gıdalarda Escherchia coli Aranması... E. coli Sayımı, Kontaminasyon Nedenleri ve Alınacak Önlemler... DEVAMINI OKU
Gıdalarda Enterococcus Sayımı Nedenleri, Yöntemleri... DEVAMINI OKU
Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı Nedenleri Nelerdir? Enterobacteriaceae Türleri, Zararları... DEVAMINI OKU
Gıdalarda Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Aranma Nedenleri... Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU
Gıdalarda Clostirdium Perfingens Sayımı, Yöntemleri, Nedenleri... DEVAMINI OKU
Bacillus cereus En Çok Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Zararları Nelerdir? Kontaminasyon Nasıl Önlenebilir? DEVAMINI OKU
Gıdalarda Anaerobik Bakterilerin Özellikleri, Çeşitleri, Zararları... DEVAMINI OKU
Gıdalarda Aerobik Bakteri Sayımı Neden Yapılır? Sonuçları, Değerlendirmesi... DEVAMINI OKU