BLOG

  • KOSGEB Test, Analiz ve Kalibrasyon Desteği

    21 Nisan 2021 -

    Test Analiz ve Kalibrasyon Desteğinden Nasıl Yararlanılır? DEVAMINI OKU

  • Vibrio spp. (Vibrio parahaemolyticus ve Vibrio cholerae) Aranması

    19 Ekim 2020 -

    Vibrio spp. Bakterilerinin Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Kontaminasyon ve Gelişme Ortamları Nerelerdir? DEVAMINI OKU

  • Rope Sporu Sayımı

    19 Ekim 2020 -

    Rope Sporu Nedir? Hangi Bakteri Neden Olmaktadır? Hangi Gıda Maddelerinde Görülmektedir? DEVAMINI OKU

  • Maya ve Küf Sayımı

    19 Ekim 2020 -

    Gıdalarda Maya ve Küf Varlığı...
    Zaraları ve Yaraları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Listeria spp. Aranması

    19 Ekim 2020 -

    Listeria spp. Zararları Nelerdir? Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Kontaminasyon ve Gelişme Ortamları Nerelerdir? DEVAMINI OKU

  • Laktik Asit Bakterileri Sayımı

    19 Ekim 2020 -

    Laktik Asit Bakterileri Hangi Gıda Ürünlerinde Bulunmaktadır? Yaralı mıdır, Zararlı mıdır? DEVAMINI OKU

  • Koagülaz Pozitif Stafilokokların Sayımı (Staphylococcus aureus ve diğer türler)

    19 Ekim 2020 -

    Staphylococcus aureus'un Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Alınması Gereken Önlemler Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Campylobacter spp. Sayımı

    19 Ekim 2020 -

    Gıdalarda Termofilik (Isıya Dirençli) Campylobacter Sayımı Nedenleri Nelerdir? Campylobacter spp. Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Escherchia coli Aranması

    19 Ekim 2020 -

    Gıdalarda Escherchia coli Aranması... E. coli Sayımı, Kontaminasyon Nedenleri ve Alınacak Önlemler... DEVAMINI OKU

  • Enterococcus Sayımı

    19 Ekim 2020 -

    Gıdalarda Enterococcus Sayımı Nedenleri, Yöntemleri... DEVAMINI OKU

  • Enterobacteriaceae Sayımı

    19 Ekim 2020 -

    Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı Nedenleri Nelerdir? Enterobacteriaceae Türleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Tehlikesi

    19 Ekim 2020 -

    Gıdalarda Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Aranma Nedenleri... Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • "Clostirdium Perfingens" Sayımı

    19 Ekim 2020 -

    Gıdalarda Clostirdium Perfingens Sayımı, Yöntemleri, Nedenleri... DEVAMINI OKU

  • "Bacillus cereus" Sayımı

    19 Ekim 2020 -

    Bacillus cereus En Çok Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Zararları Nelerdir? Kontaminasyon Nasıl Önlenebilir? DEVAMINI OKU

  • Anaerobik Bakteri Sayımı

    19 Ekim 2020 -

    Gıdalarda Anaerobik Bakterilerin Özellikleri, Çeşitleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Aerobik Koloni Sayımı (Aerobik Bakteri Sayımı)

    19 Ekim 2020 -

    Gıdalarda Aerobik Bakteri Sayımı Neden Yapılır? Sonuçları, Değerlendirmesi... DEVAMINI OKU