BLOG

  • TS 591 - Peynirlerde Asitlik Tayini

    17 Temmuz 2023 -

    TS 591 - Peynirlerde Asitlik Tayini DEVAMINI OKU

  • TS 1330 - Yoğurtta Asitlik Tayini

    17 Temmuz 2023 -

    TS 1330 - Yoğurt - Asitlik Tayini DEVAMINI OKU

  • ISO 7937 - Clostridium perfringens Sayımı

    17 Temmuz 2023 -

    ISO 7937: Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - Clostridium perfringens'in sayımı için yatay yöntem - Koloni sayımı tekniği DEVAMINI OKU

  • ISO 16654 - Escherichia coli O157 Aranması

    17 Temmuz 2023 -

    ISO 16654: Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - Escherichia coli 0157'nin saptanması için yatay yöntem DEVAMINI OKU

  • ISO 7251 - Escherichia coli Sayımı - EMS Tekniği

    14 Temmuz 2023 -

    ISO 7251: Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - Muhtemel Escherichia coli'nin tespiti ve sayımı için yatay yöntem - En muhtemel sayı tekniği DEVAMINI OKU

  • ISO 4832 - Koliform Bakteri Sayımı - Koloni Sayım Tekniği

    13 Temmuz 2023 -

    ISO 4832: Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - Koliformların sayımı için yatay yöntem - Koloni sayım tekniği DEVAMINI OKU

  • ISO 11290-1 - Listeria monocytogenes Aranması

    13 Temmuz 2023 -

    ISO 11290-1: Besin zincirinin mikrobiyolojisi — Listeria monocytogenes ve Listeria spp.'nin tespiti ve sayımı için yatay yöntem — Bölüm 1: Tespit yöntemi DEVAMINI OKU

  • Yağlardaki Toplam Oksidasyon (TOTOKS) Değeri

    06 Haziran 2023 -

    Yağlardaki Toplam Oksidasyon (TOTOKS) Değeri DEVAMINI OKU

  • Şeker Alkollerin Tayini

    06 Haziran 2023 -

    Şeker Alkollerin Tayini DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Pestisit Tayini

    22 Mart 2023 -

    Gıdalarda Pestisit Tayini DEVAMINI OKU

  • Perfluroalkil Kimyasalları (PFOS'lar)

    15 Aralık 2022 -

    Perfluroalkil Kimyasalları (PFOS, PFOA, PFNA, PFHxS) DEVAMINI OKU

  • Gıda Katkı Maddeleri Tayini - Sudan Boyaları Testleri

    22 Kasım 2022 -

    Gıda Katkı Maddeleri Tayini - Sudan Boyaları Testleri DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Sudan Boyalarının Analizi

    21 Kasım 2022 -

    Gıdalarda Sudan Türevleri Analizi DEVAMINI OKU

  • Yemlerde Metabolik Enerji Değerinin Hesaplanması

    14 Nisan 2022 -

    Yemlerde Metabolik Enerji Değerinin Hesaplanması DEVAMINI OKU

  • Yemlerde Ham Katı ve Sıvı Yağ Tayini

    05 Nisan 2022 -

    Yemlerde Ham Katı ve Sıvı Yağ Tayini DEVAMINI OKU

  • Metil Alkol Tayini

    05 Nisan 2022 -

    Metil Alkol Tayini DEVAMINI OKU

  • Biyojen Aminler (Histamin) Tayini

    05 Nisan 2022 -

    Biyojen Aminler (Histamin) Tayini DEVAMINI OKU

  • Antioksidan Ve Gallatların Tayini

    29 Mart 2022 -

    Antioksidan Ve Gallatların Tayini DEVAMINI OKU

  • Glukoronolakton Tayini

    26 Mart 2022 -

    Enerji İçeceklerinde Glukoronolakton Tayini DEVAMINI OKU

  • İnositol Tayini

    26 Mart 2022 -

    Enerji İçeceklerinde İnositol Tayini DEVAMINI OKU

6299