BLOG

  • Gıda Temas Ürünlerinde BPA ve Diğer Bisfenollerin Kullanımına Yönelik Yeni AB Düzenlemeleri

    15 Temmuz 2024 -

    BPA ve Diğer Bisfenollerin Kullanımına Yönelik Yeni AB Düzenlemeleri DEVAMINI OKU

  • Taze Kaşar Peynirinde Fosfat ve Sitrat Tuzlarının Tespiti İçin Yeni Analiz Metodu Geliştirildi!

    01 Temmuz 2024 -

    Taze Kaşar Peynirinde Fosfat ve Sitrat Tuzlarının Tespiti İçin Yeni Analiz Metodu Geliştirildi! DEVAMINI OKU

  • Jelatin Üretiminde Hidrojen Peroksit Kullanımı: Güvenlik ve Etkinlik

    29 Haziran 2024 -

    Jelatin Üretiminde Hidrojen Peroksit Kullanımı DEVAMINI OKU

  • EPA ve DHA Yağ Asitleri: Sağlık Üzerindeki Etkileri ve Kaynakları

    29 Haziran 2024 -

    EPA ve DHA Yağ Asitleri DEVAMINI OKU

  • Avrupa Birliği Tarafından Menşei İzleme Ve Şeker Tüketiminin Azaltılması İçin Adımlar

    11 Haziran 2024 -

    Avrupa Birliği Tarafından Menşei İzleme Ve Şeker Tüketiminin Azaltılması İçin Adımlar DEVAMINI OKU

  • AB, Gıda Katkı Maddelerine İlişkin Yeni Düzenlemeler Getiriyor

    11 Haziran 2024 -

    Tartarik Asit ve Türevlerine İlişkin Kullanım Koşulları DEVAMINI OKU

6299