BLOG

  • Gıdalarda Maya ve Küf Sayımı: Mikrobiyal Kalite ve Gıda Güvenliği Analizi

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Maya ve Küf Varlığı... Zaraları ve Yaraları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Listeria spp. Aranması: Mikrobiyolojik Güvenlik Testleri

    11 Mart 2022 -

    Listeria spp. Zararları Nelerdir? Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Kontaminasyon ve Gelişme Ortamları Nerelerdir? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Laktik Asit Bakterileri Sayımı: Sağlık ve Kalite Kontrolü

    11 Mart 2022 -

    Laktik Asit Bakterileri Hangi Gıda Ürünlerinde Bulunmaktadır? Yaralı mıdır, Zararlı mıdır? DEVAMINI OKU

  • Koagülaz Pozitif Stafilokokların Sayımı: Staphylococcus aureus ve Diğer Türler

    11 Mart 2022 -

    Staphylococcus aureus'un Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Alınması Gereken Önlemler Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Campylobacter spp. Sayımı: Gıda Güvenliği ve Patojen Tespiti

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Termofilik (Isıya Dirençli) Campylobacter Sayımı Nedenleri Nelerdir? Campylobacter spp. Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Escherichia coli Aranması: Gıda Güvenliği ve Mikrobiyolojik Testler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Escherchia coli Aranması... E. coli Sayımı, Kontaminasyon Nedenleri ve Alınacak Önlemler... DEVAMINI OKU

6299