BLOG

  • TS 324 - Yemde Ham Selüloz Tayini: Besin Değeri ve Kalite Değerlendirmesi

    02 Ağustos 2023 -

    Yemde Ham Selüloz Tayini DEVAMINI OKU

  • ISO 5985 - Yemde Hidroklorik Asitte Çözünmeyen Kül Tayini: Besin Analizi

    02 Ağustos 2023 -

    Yemde Hidroklorik asitte Çözünmeyen Kül Nedir? DEVAMINI OKU

  • TS 6318 - Yemde Rutubet (Nem) Tayini: Yem Kalitesi ve Beslenme Değerlendirmesi

    02 Ağustos 2023 -

    Yemde Rutubet (Nem) Miktarı Ne Olmalı? DEVAMINI OKU

  • TS 1864 Standardına Göre Krema, Kaymak ve Tereyağında Yağ Tayini

    02 Ağustos 2023 -

    TS 1864 - Krema, Kaymak ve Tereyağı - Yağ Tayini - Gerber Metodu DEVAMINI OKU

  • AOAC 2000.18: Süt Yağ Tayini - Gerber Metodu ile Analiz Yöntemi

    02 Ağustos 2023 -

    Sütte Yağ Oranı Ne Olmalıdır? Sütte Yağ Tayini Yöntemleri Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • İndikatör PCB’lerin Toplamı Analizi: Çevre ve Gıda Güvenliği

    02 Ağustos 2023 -

    PCB28, PCB52, PCB101, PCB138, PCB153 ve PCB180 (ICES-6 toplamı) Analizi- GC MS/MS Metodu DEVAMINI OKU

6299