BLOG

  • Enterococcus Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterococcus Sayımı Nedenleri, Yöntemleri... DEVAMINI OKU

  • Enterobacteriaceae Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı Nedenleri Nelerdir? Enterobacteriaceae Türleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Tehlikesi

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Aranma Nedenleri... Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • "Clostirdium Perfingens" Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Clostirdium Perfingens Sayımı, Yöntemleri, Nedenleri... DEVAMINI OKU

  • "Bacillus cereus" Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Bacillus cereus En Çok Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Zararları Nelerdir? Kontaminasyon Nasıl Önlenebilir? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Anaerobik Bakteriler: Özellikleri, Türleri ve Zararları

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Anaerobik Bakterilerin Özellikleri, Çeşitleri, Zararları... DEVAMINI OKU

6299