BLOG

  • NMKL 124: Gıdalarda p-Hidroksi Benzoatların Tayini ve Analiz Yöntemleri

    17 Temmuz 2023 -

    Gıda - p-Hidroksi Benzoatların Tayini - HPLC-DAD Metodu - NMKL 124 DEVAMINI OKU

  • TS 591: Peynirlerde Asitlik Tayini ile Kalite ve Lezzet Kontrolü

    17 Temmuz 2023 -

    Peynirlerde Asitlik Tayini Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • TS 1330 Standardına Göre Yoğurtta Asitlik Tayini: Analiz Yöntemleri

    17 Temmuz 2023 -

    TS 1330 - Yoğurt - Asitlik Tayini DEVAMINI OKU

  • ISO 7937: Gıdalarda Clostridium perfringens Sayımı ve Analiz Yöntemleri

    17 Temmuz 2023 -

    Clostridium perfringens'in sayımı için yatay yöntem - Koloni sayımı tekniği DEVAMINI OKU

  • ISO 16654: Escherichia coli O157 Aranması ve Gıda Güvenliği

    17 Temmuz 2023 -

    Escherichia coli 0157'nin saptanması için yatay yöntem DEVAMINI OKU

  • ISO 7251: Escherichia coli Sayımı - EMS Tekniği ile Gıda Güvenliği

    14 Temmuz 2023 -

    Muhtemel Escherichia coli'nin tespiti ve sayımı için yatay yöntem - EMS tekniği DEVAMINI OKU

6299