BLOG

  • EN 1186-13 - Metot B ve EN 14338: Gıda ile Temas Eden Malzemeler

    17 Ağustos 2023 -

    Gıda ile Temas Eden Plastik ve Kağıt/Karton Madde ve Malzemelerde Toplam Migrasyon Analizi DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Antioksidan Tayini: Analiz Yöntemleri ve Gıda Güvenliği

    17 Ağustos 2023 -

    Antioksidan (BHT, BHA, TBHQ) Nedir? DEVAMINI OKU

  • TS 2137 ISO 1108: Baharatlarda Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini

    17 Ağustos 2023 -

    Baharat ve Baharat Karışımlarında Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini DEVAMINI OKU

  • TS 2134: Baharat ve Baharat Karışımlarında Rutubet Tayini

    17 Ağustos 2023 -

    Baharat ve Baharat Karışımlarında Rutubet Tayininin Önemi DEVAMINI OKU

  • Gıdada Mineral Yağ Hidrokarbon Testi (MOSH/MOAH): Güvenlik Analizi

    17 Ağustos 2023 -

    Gıdada MOSH/MOAH Testi Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • AOAC 991.43 Yöntemi ile Toplam Diyet Lifi Tayini

    03 Ağustos 2023 -

    Diyet Lifi Nedir? Neden Test Edilir? DEVAMINI OKU

6299