BLOG

  • Ambalajlarda PFAS ve NIAS: Riskler ve Tespit Yöntemleri

    17 Temmuz 2024 -

    Gıda Ambalajlarında PFAS ve NIAS Analizi DEVAMINI OKU

  • Gıdada Pestisit Tayini: Tüketici Sağlığı için Neden Önemli?

    16 Temmuz 2024 -

    Gıdada Pestisit Tayini DEVAMINI OKU

  • BPA ve Diğer Bisfenollerin Kullanımına Yönelik AB Düzenlemeleri

    15 Temmuz 2024 -

    Gıda Temas Ürünlerinde BPA ve Diğer Bisfenollerin Kullanımına Yönelik Yeni AB Düzenlemeleri DEVAMINI OKU

  • Taze Kaşar Peynirinde Fosfat ve Sitrat Tuzlarının Tespiti

    01 Temmuz 2024 -

    Taze Kaşar Peynirinde Fosfat ve Sitrat Tuzlarının Tespiti İçin Yeni Analiz Metodu Geliştirildi! DEVAMINI OKU

  • Jelatin Üretiminde Hidrojen Peroksit Kullanımı: Etkinlik

    29 Haziran 2024 -

    Jelatin Üretiminde Hidrojen Peroksit Kullanımı DEVAMINI OKU

  • EPA ve DHA Yağ Asitleri: Sağlık Üzerindeki Etkileri

    29 Haziran 2024 -

    EPA ve DHA Yağ Asitleri DEVAMINI OKU

6299