EN 13130-1, Thermo App Note 521: Gıda ile Temas Eden Plastik Madde ve Malzemeler - Spesifik Migrasyon - Epoksi Türevleri Tayini (BADGE.2H2O; BADGE.2HCl; BADGE.H2O.HCl; BADGE.H2O; BADGE.HCl; BADGE; BFDGE; NOGE) - LS-MS/MS Metodu DEVAMINI OKU
BLOG
EN 13130-1, Thermo App Note 521: Gıda ile Temas Eden Plastik Madde ve Malzemeler - Spesifik Migrasyon - Epoksi Türevleri Tayini (BADGE.2H2O; BADGE.2HCl; BADGE.H2O.HCl; BADGE.H2O; BADGE.HCl; BADGE; BFDGE; NOGE) - LS-MS/MS Metodu DEVAMINI OKU
EN 1186-13 - Metot B, EN 14338: Gıda ile Temas Eden Plastik ve Kağıt/Karton Madde ve Malzemelerde Toplam Migrasyon Analizi DEVAMINI OKU
Gıdalarda Antioksidan (BHT, BHA, TBHQ) Tayini DEVAMINI OKU
Baharat ve Baharat Karışımlarında Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini DEVAMINI OKU
Baharat ve Baharat Karışımlarında Rutubet Tayininin Önemi DEVAMINI OKU
Gıdada MOSH/MOAH Testi Neden Yapılır? DEVAMINI OKU