BLOG

  • Koagülaz Pozitif Stafilokokların Sayımı: Staphylococcus aureus

    11 Mart 2022 -

    Staphylococcus aureus'un Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Alınması Gereken Önlemler Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Campylobacter spp. Sayımı: Gıda Güvenliği ve Patojen Tespiti

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Termofilik (Isıya Dirençli) Campylobacter Sayımı Nedenleri Nelerdir? Campylobacter spp. Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Escherichia coli Aranması: Mikrobiyolojik Testler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Escherchia coli Aranması... E. coli Sayımı, Kontaminasyon Nedenleri ve Alınacak Önlemler... DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Enterococcus Sayımı: Gıda Güvenliği - Mikrobiyolojik Testler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterococcus Sayımı Nedenleri, Yöntemleri... DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı: Gıda Güvenliği

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı Nedenleri Nelerdir? Enterobacteriaceae Türleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Enterobacter sakazakii Tehlikesi: Gıda Güvenliği ve Önlemler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Aranma Nedenleri... Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

6299