BLOG

  • Gıdalarda Kükürt Dioksit (SO2): Gıda Güvenliği ve Kullanım Alanları

    11 Mart 2022 -

    Kükürtdioksidin (SO2) Kullanım Alanları Nelerdir? Zararları, Yararları. DEVAMINI OKU

  • Gıda Katkı Maddesi Karbondioksit (CO2): Kullanım Amaçları

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Karbondoksit (CO2) Kullanım Amaçları? Yararları, Zararları.... DEVAMINI OKU

  • Karboksimetil Selüloz (CMC) Tayini: Yöntemler ve Analiz Teknikleri

    11 Mart 2022 -

    Karboksimetil Selüloz (CMC) Hangi Ürünlerde Kullanılır? Kullanım Amacı Nedir? Zararlı Mıdır? DEVAMINI OKU

  • Enerji İçecekleri Analizleri: İçerik, Güvenlik ve Etki Değerlendirmesi

    11 Mart 2022 -

    Enerji içecekleri sağlıklı mıdır? Neden tüketilir? DEVAMINI OKU

  • HMF Nedir? HMF Tayini ve Analiz Yöntemleri

    11 Mart 2022 -

    HMF nin zararları nelerdir? Neden balda bulunmamalıdır? DEVAMINI OKU

  • Baldaki Enzim Aktivitelerinin Tayini: Kalite ve Güvenlik

    11 Mart 2022 -

    Balda bulunan diastaz ve invertaz enzimlerinin görevleri nelerdir? DEVAMINI OKU

6299