BLOG

  • Yağlardaki Toplam Oksidasyon (TOTOKS) Değeri: Gıda Kalitesi ve Güvenliği

    06 Haziran 2023 -

    Yağlardaki Toplam Oksidasyon (TOTOKS) Değeri Neden Ölçülür? DEVAMINI OKU

  • Şeker Alkollerin Tayini: Gıda Ürünlerinde Tat ve Sağlık Analizi

    06 Haziran 2023 -

    Şeker Alkollerin Tayini Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • ISO 672: Sabunlarda Nem ve Uçucu Madde İçeriği Tayini

    05 Haziran 2023 -

    Sabunlar - Nem Ve Uçucu Madde İçeriğinin Tayini - Fırınlama Yöntemi DEVAMINI OKU

  • Kozmetik Ürünlerde 1,4-Dioksan Testi: Güvenlik ve Kalite Kontrol

    02 Haziran 2023 -

    Kozmetik Ürünlerde 1,4 dioksan Testi DEVAMINI OKU

  • Sabunlaşamayan, Sabunlaşmamış ve Sabunlaşabilen Madde Tayini: ISO 1067 Standardı

    29 Mayıs 2023 -

    ISO 1067 - Sabun - Sabunlaşamayan, Sabunlaşmamış ve Sabunlaşabilen Madde Tayini DEVAMINI OKU

  • BS 1715-2.4: Serbest Yağ Asitleri İçeriğinin Belirlenmesi Yöntemleri

    29 Mayıs 2023 -

    Serbest Yağ Asitleri İçeriğini Belirlenmesi DEVAMINI OKU

6299