BLOG

  • Patulin Tayini: Gıdalarda Mikotoksin Analizi ve Güvenlik

    11 Mart 2022 -

    Patulin Nedir? DEVAMINI OKU

  • Sülfit İndirgeyen Anaerobik Bakteri Sayımı: Mikrobiyolojik Analiz

    11 Mart 2022 -

    Sülfit İndirgeyen Anaerobik Bakteri Sayımı DEVAMINI OKU

  • Mezofilik Aerobik Bakteri Sayımı: Gıda ve Ürünlerde Mikrobiyolojik Analiz

    11 Mart 2022 -

    Mezofilik Aerobik Bakteri Sayımı Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • Ette Tür Tayini: Domuz, At, Eşek ve Kanatlı Etinin Tespiti İçin Analiz Yöntemleri

    11 Mart 2022 -

    Domuz, At, Eşek ve Kanatlı Etinin Tespit Yöntemeleri Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Çevresel Gürültü Ölçümleri: Gürültü Kirliliği Analizi

    11 Mart 2022 -

    Eğlence Yeri (Cafe, Bar, Gazino vb.) Gürültüsü Ölçümü - Canlı Müzik (Düğün Salonu, Türkü Bar, Konser vb.) Ses Ölçümü DEVAMINI OKU

  • Salmonella spp. Aranması: Gıda Güvenliği İçin Mikrobiyolojik Test

    11 Mart 2022 -

    Salmonella spp. Aranmasının Önemi DEVAMINI OKU

6299