BLOG

  • Clostridium perfringens Sayımı: Gıda Mikrobiyolojik Analizler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Clostirdium Perfingens Sayımı, Yöntemleri, Nedenleri... DEVAMINI OKU

  • Bacillus cereus Sayımı: Gıdalarda Mikrobiyolojik Testler

    11 Mart 2022 -

    Bacillus cereus En Çok Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Zararları Nelerdir? Kontaminasyon Nasıl Önlenebilir? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Anaerobik Bakteriler: Özellikleri, Türleri ve Zararları

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Anaerobik Bakterilerin Özellikleri, Çeşitleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Aerobik Koloni Sayımı: Gıdalarda Bakteri Yükü ve Mikrobiyal Kalite

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Aerobik Bakteri Sayımı Neden Yapılır? Sonuçları, Değerlendirmesi... DEVAMINI OKU

  • Kompost Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ: Yeni Düzenlemeler ve Uygulama Değişiklikleri

    11 Mart 2022 -

    Kompost Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, 30/09/2020 tarihli ve 31260 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. DEVAMINI OKU

  • 2020 Yılı Üçüncü Çeyrek Denetim Verileri: Performans ve Değerlendirme

    11 Mart 2022 -

    Kozmetik Ürünlere İlişkin 2020 Yılı Üçüncü Çeyrek Denetim Verileri Açıklandı... DEVAMINI OKU

6299