BLOG

  • Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Tehlikesi

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Aranma Nedenleri... Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • "Clostirdium Perfingens" Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Clostirdium Perfingens Sayımı, Yöntemleri, Nedenleri... DEVAMINI OKU

  • "Bacillus cereus" Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Bacillus cereus En Çok Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Zararları Nelerdir? Kontaminasyon Nasıl Önlenebilir? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Anaerobik Bakteriler: Özellikleri, Türleri ve Zararları

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Anaerobik Bakterilerin Özellikleri, Çeşitleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Aerobik Koloni Sayımı: Gıdalarda Bakteri Yükü ve Mikrobiyal Kalite

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Aerobik Bakteri Sayımı Neden Yapılır? Sonuçları, Değerlendirmesi... DEVAMINI OKU

  • Kompost Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ: Yeni Düzenlemeler ve Uygulama Değişiklikleri

    11 Mart 2022 -

    Kompost Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, 30/09/2020 tarihli ve 31260 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. DEVAMINI OKU

6299