BLOG

  • Süt Yağı Harici Yağ Aranması: Mevzuatlara Uygunluk

    11 Mart 2022 -

    Taklit ve Tağşiş Çalışmaları Kapsamında Süt Yağı Harici Yağ Aranması DEVAMINI OKU

  • Suda Çözünebilen Katı Madde (Briks) | Analiz Yöntemleri

    11 Mart 2022 -

    Briks Nedir? Neden Test Edilir? DEVAMINI OKU

  • Sülfatlandırılmış Kül Analizi: Gıdalarda Saflık Testi

    11 Mart 2022 -

    Gıda Katkı Maddelerinde Sülfatlandırılmış Kül DEVAMINI OKU

  • Toplam Şeker, İnvert Şeker ve Sakkaroz Analizi: Tat ve Kalite

    11 Mart 2022 -

    Toplam Şeker, İnvert Şeker, Sakkaroz Nedir? DEVAMINI OKU

  • Sterol, Eritrodiol ve Uvaol Analizi: Yağlarda Kalite

    11 Mart 2022 -

    Zeytinyağında Sterol, Eritrodiol, Uvaol Bileşimi Ve Miktarının Önemi DEVAMINI OKU

  • Su Aktivitesi Tayini: Raf Ömrü ve Mikrobiyal Stabilite

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Su Aktivitesi Ne İfade Eder? DEVAMINI OKU

6299