BLOG

  • Gıdalarda Escherichia coli Aranması: Mikrobiyolojik Testler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Escherchia coli Aranması... E. coli Sayımı, Kontaminasyon Nedenleri ve Alınacak Önlemler... DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Enterococcus Sayımı: Gıda Güvenliği - Mikrobiyolojik Testler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterococcus Sayımı Nedenleri, Yöntemleri... DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı: Gıda Güvenliği

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı Nedenleri Nelerdir? Enterobacteriaceae Türleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Enterobacter sakazakii Tehlikesi: Gıda Güvenliği ve Önlemler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Aranma Nedenleri... Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Clostridium perfringens Sayımı: Gıda Mikrobiyolojik Analizler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Clostirdium Perfingens Sayımı, Yöntemleri, Nedenleri... DEVAMINI OKU

  • Bacillus cereus Sayımı: Gıdalarda Mikrobiyolojik Testler

    11 Mart 2022 -

    Bacillus cereus En Çok Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Zararları Nelerdir? Kontaminasyon Nasıl Önlenebilir? DEVAMINI OKU

6299