BLOG

  • Gıdalarda Poli Aromatik Hidrokarbonlar (PAH) Tayini: Güvenli Gıda

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Poli Aromatik Hidrokarbonlar (PAH) Tayini DEVAMINI OKU

  • Balık Biyodeneyi

    11 Mart 2022 -

    Balık Biyodeneyi (ZSF) Amacı, Şartları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Koruyucu Etkinlik Testi

    11 Mart 2022 -

    Challenge Test / Zorlama Testi DEVAMINI OKU

  • Yağ Kalitesi ve Yağ Asitleri Kompozisyonu: Sağlıklı Yağların Önemi

    11 Mart 2022 -

    Yağın Kalitesini Etkileyen Faktörler Nelerdir? Yağ Asitleri Kompozisyonu Ne İfade Eder? DEVAMINI OKU

  • % Hacmen Alkol Analizi: Yöntemler ve Gıda Ürünlerinde Uygulamaları

    11 Mart 2022 -

    % Hacmen Alkol Analizi Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • PCB Toplamı Analizi: İndikatör PCB Tespiti ve Ölçümü

    11 Mart 2022 -

    İndikatör Poliklorlu Bifenil (PCB) Nedir? Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

6299