Gıdalarda Maya ve Küf Varlığı... Zaraları ve Yaraları Nelerdir? DEVAMINI OKU
BLOG
Gıdalarda Maya ve Küf Varlığı... Zaraları ve Yaraları Nelerdir? DEVAMINI OKU
Listeria spp. Zararları Nelerdir? Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Kontaminasyon ve Gelişme Ortamları Nerelerdir? DEVAMINI OKU
Laktik Asit Bakterileri Hangi Gıda Ürünlerinde Bulunmaktadır? Yaralı mıdır, Zararlı mıdır? DEVAMINI OKU
Staphylococcus aureus'un Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Alınması Gereken Önlemler Nelerdir? DEVAMINI OKU
Gıdalarda Termofilik (Isıya Dirençli) Campylobacter Sayımı Nedenleri Nelerdir? Campylobacter spp. Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU
Gıdalarda Escherchia coli Aranması... E. coli Sayımı, Kontaminasyon Nedenleri ve Alınacak Önlemler... DEVAMINI OKU