BLOG

  • Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı: Gıda Güvenliği

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı Nedenleri Nelerdir? Enterobacteriaceae Türleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Enterobacter sakazakii Tehlikesi: Gıda Güvenliği ve Önlemler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Aranma Nedenleri... Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Clostridium perfringens Sayımı: Gıda Mikrobiyolojik Analizler

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Clostirdium Perfingens Sayımı, Yöntemleri, Nedenleri... DEVAMINI OKU

  • Bacillus cereus Sayımı: Gıdalarda Mikrobiyolojik Testler

    11 Mart 2022 -

    Bacillus cereus En Çok Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Zararları Nelerdir? Kontaminasyon Nasıl Önlenebilir? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Anaerobik Bakteriler: Özellikleri, Türleri ve Zararları

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Anaerobik Bakterilerin Özellikleri, Çeşitleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Aerobik Koloni Sayımı: Gıdalarda Bakteri Yükü ve Mikrobiyal Kalite

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Aerobik Bakteri Sayımı Neden Yapılır? Sonuçları, Değerlendirmesi... DEVAMINI OKU

6299