BLOG

  • TS 2137 ISO 1108: Baharatlarda Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini

    17 Ağustos 2023 -

    Baharat ve Baharat Karışımlarında Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini DEVAMINI OKU

  • TS 2134: Baharat ve Baharat Karışımlarında Rutubet Tayini - Toluen Metodu

    17 Ağustos 2023 -

    Baharat ve Baharat Karışımlarında Rutubet Tayininin Önemi DEVAMINI OKU

  • Gıdada Mineral Yağ Hidrokarbon Testi (MOSH/MOAH): Güvenlik Analizi

    17 Ağustos 2023 -

    Gıdada MOSH/MOAH Testi Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • AOAC 991.43 Yöntemi ile Toplam Diyet Lifi Tayini

    03 Ağustos 2023 -

    Diyet Lifi Nedir? Neden Test Edilir? DEVAMINI OKU

  • TS 324 - Yemde Ham Selüloz Tayini: Besin Değeri ve Kalite Değerlendirmesi

    02 Ağustos 2023 -

    Yemde Ham Selüloz Tayini DEVAMINI OKU

  • ISO 5985 - Yemde Hidroklorik Asitte Çözünmeyen Kül Tayini: Besin Analizi

    02 Ağustos 2023 -

    Yemde Hidroklorik asitte Çözünmeyen Kül Nedir? DEVAMINI OKU

6299