BLOG

  • Sülfatlandırılmış Kül Analizi: Gıda ve Kimyasal Ürünlerde Saflık Testi

    11 Mart 2022 -

    Gıda Katkı Maddelerinde Sülfatlandırılmış Kül DEVAMINI OKU

  • Toplam Şeker, İnvert Şeker ve Sakkaroz Analizi: Gıda Ürünlerinde Tat ve Kalite

    11 Mart 2022 -

    Toplam Şeker, İnvert Şeker, Sakkaroz Nedir? DEVAMINI OKU

  • Sterol, Eritrodiol ve Uvaol Analizi: Yağların Biyokimyasal Kalite Değerlendirmesi

    11 Mart 2022 -

    Zeytinyağında Sterol, Eritrodiol, Uvaol Bileşimi Ve Miktarının Önemi DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Su Aktivitesi Tayini: Raf Ömrü ve Mikrobiyal Stabilite Analizi

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Su Aktivitesi Tayini DEVAMINI OKU

  • Sterol İçeriği ve Kompozisyonu Analizi: Yağların Kalitesini Belirleme

    11 Mart 2022 -

    Sterol İçeriğinin ve Kompozisyonu Neyi İfade Eder? DEVAMINI OKU

  • Dünya Gıda Programı (WFP): Analiz Kapsamı

    11 Mart 2022 -

    Dünya Gıda Program (The World Food Programme) Kapsamında Gerçekleştirilen Analizler DEVAMINI OKU

6299