BLOG

  • Taze Kaşar Peynirinde Fosfat ve Sitrat Tuzlarının Tespit Yöntemi

    01 Temmuz 2024 -

    Taze Kaşar Peynirinde Fosfat ve Sitrat Tuzlarının Tespiti İçin Yeni Analiz Metodu Geliştirildi! DEVAMINI OKU

  • Jelatin Üretiminde Hidrojen Peroksit Kullanımı: Güvenlik ve Etkinlik

    29 Haziran 2024 -

    Jelatin Üretiminde Hidrojen Peroksit Kullanımı DEVAMINI OKU

  • EPA ve DHA Yağ Asitleri: Sağlık Üzerindeki Etkileri ve Kaynakları

    29 Haziran 2024 -

    EPA ve DHA Yağ Asitleri DEVAMINI OKU

  • Avrupa Birliği: Menşei İzleme ve Şeker Tüketimini Azaltma Adımları

    11 Haziran 2024 -

    Avrupa Birliği Tarafından Menşei İzleme Ve Şeker Tüketiminin Azaltılması İçin Adımlar DEVAMINI OKU

  • AB, Gıda Katkı Maddeleri İçin Yeni Düzenlemeler Getiriyor

    11 Haziran 2024 -

    Tartarik Asit ve Türevlerine İlişkin Kullanım Koşulları DEVAMINI OKU

  • AB 2022/2104 Sayılı Tüzükteki Değişiklikler: Önemli Yenilikler

    28 Mayıs 2024 -

    (AB) 2022/2104 Sayılı Yetkilendirilmiş Tüzükte Yapılan Değişiklikler! DEVAMINI OKU

6299